Home

Lydnadspoäng

2 kommentarer på Lydnadspoäng Sabina säger: 13 januari, 2012 kl. 22:48 Suveränt! Den laddar jag ner direkt. Stod på sista tävlingen & försökte räkna till en kompis- kände ingen press alls. Gäller från 2017-01-01 tom 2021-12-31 REGLER LYDNADSTÄVLING Startklass samt klass 1- Lydnadspoäng är en app för att räkna fram poängen för lydnad Startklass till Klass 3 samt för Bruksprov. Den innehåller de moment och poänggränser som SBK använder från och med 2017

Lydnadspoän

Två appar som är himla smidiga för alla som är otåliga på tävlingsdagen och inte kan vänta på resultaten (eller som enkelt vill kontrollräkna dem hehehe), är Brukspoäng respektive Lydnadspoäng Datum . Plats. Sitt . Ligg. Fr Följ. Zat. Ink Rut Di r. Hop Vit Fjär. Poäng. Plac. 130203. Södertälje. 10. 9,5. 7. 9. 9. 8,5. 7. 10. 9. 6,5. 271. 1. 130302. I helgen har det levererats minsann! I går gjorde Engine Peg Boggs Vilda ett kanon-MH! Idag knep hon förstaplatsen på Söderköpings BK's lydnadstävling där de tog andra förstapriset i klass 1

Jag har iallafall laddat ner iPhone-appen Lydnadspoäng inför morgondagen, så kan man räkna ut vad det blir med koefficienterna. dsg, jaktlabrador, tävlingslydnad. Föregående inlägg Premiär för sök och dopp Nästa inlägg Tre tävlingar 1 kommentar Åsa A. 20. Madde hade även helgens bästa lydnadspoäng! Vi är stolta över er alla! MYCKET BRA JOBBAT! Samtliga tävlandens resultat Quincygårdens Flora, Java av Midälvaland & Barvatorp's River - Alla inlägg under september 201 Dodi o Ingrid bruks-sm och ett jättesnyggt kryp och därmed bästa lydnadspoäng! Gemmy vallar kor Juni 06 . Brudparet 070512 Sexy i höstsolen . Winston, Gucci, Monster, Milou, Miffo och Skrot 4,5 månader.

Det fattades åtta lydnadspoäng till uppflyttningen. Hade Eida inte tjuvstartat på hoppet hade de fixat det. Ibland är inte marginalerna på deras sida. appellspår , bruksprov , högre klass spår , mironik's polaris , turbulens sis Håller på och säkerhetskopierar datorn och snubblade över mina klipp från mitt freestyleprojekt i kursen Estetisk verksamhet från gymnasiet för ett par år sen, där man skulle göra ett estetisk Trots bara några veckors träning tillsammans gick det bra, de hade fullt på spåret och lydnadspoäng så det räckte till uppflyttning till högre klass. Vi har också tränat en del rapport och det är full fart utan tveksamhet oavsett mark och längd K9 Organizr. 674 gillar. hundappar.se satsar nu på att ta fram en hundträningsapp som kan användas som stöd vid planering, genomförande och uppföljning av olika slags hundträning

Lydnads- och Brukspoäng by pragmati

 1. Igår kväll var det träningstävling på klubben och vi körde igenom lydnadsprogrammet i högre klass. När jag räknar ihop poängen kan jag faktiskt leka med tanken på uppflyttning! 229 lydnadspoäng totalt blev det (196 räcker för uppflyttning), om vi räknar med 10:a på platsen
 2. SM 2011 i Värnamo - High Chapparall. 20-21/8 gick SM:et av stapeln. Roland och Zelo tävlade för tredje gången på SM. För Roland var det 18:e gången.
 3. K9 Organizr. 672 likes. hundappar.se satsar nu på att ta fram en hundträningsapp som kan användas som stöd vid planering, genomförande och uppföljning av olika slags hundträning
 4. uter behövde vi för att ta oss runt, och man har 25
 5. Kennel Royalty Rocks-Versatile dogs for versatile work Vi föder upp Bracco Italiano med inriktning på jakt. Vår kennel ligger belägen i Olofstorp ca 2 mil utanför Göteborg. Vi är aktiva inom lydnad, jakt, utställning och viltspår
 6. Braiga Emma och Camilla fixade en delresultatlista innan vi åkte till skogen, det visade sig att jag och Spajk var det ekipage som skrapat ihop högst lydnadspoäng av de 5 startade ekipagen, kul

K9 Organizr - Lydnadspoäng (2017) för Android finns nu på

 1. Anna & Paddy har nu spårat klart på 89 p. Det var ett böljande spår som gjorde att vi hade svårt att filma. Men lite fick vi med
 2. Jag satt i går och letade efter nya appar till telefonen och tanken slog mig om det inte finns några bra hundappar? Spel? Info? Talking dog (som talking cat fast med en hund *gäsp*) har jag sett, men kan inte påstå att det lockar direkt. Någon tipsade i en annan tråd om en lydnadsapp..
 3. Nåväl, vi var tre anmälda, Anki, Anette och jag, alla tre har vi tävlat ihop förut och har varsitt cert, Elin som också brukar vara med var på övning
 4. Harry hade SM'ets bästa lydnadspoäng, 268 poäng. Hans kryp fick till och med mig att kippa efter andan, jag som inte ens har 100% koll på hur det ska se ut. Krypet är tydligen hans paradnummer, och han fick välförtjänta 10-10 på det. Jag har gjort i ordning ett album till Harry-bilderna
 5. Lydnadspoäng Klass 1:a pris 2:a pris 3:e pris Klass I 10 5 2,5 Klass II 15 10 5 Klass III 20 15 7 Klass Elit 30 20 10 Rallylydnadspoäng Klass 70-80 poäng 81-90 poäng 91-100 poäng Nybörjarklass 3 5 10 Fortsättningsklass 5 7 12 Avancerad 7 9 14 Mästarklass 9 11 16 Agility-/hoppklasspoäng Klass Felfrit
 6. Download Lydnads- och Brukspoäng App 1.4.2 for iPhone & iPad free online at AppPure. Get Lydnads- och Brukspoäng for iOS latest version. Lydnadspoäng är en app för att räkna fram poängen för lydnad Startklass till Klass 3 samt för Bruksprov
 7. Men till nästa gång ska jag försöka testa sitt i grupp, eller ja han får ju sitta själv då. Får liksom tilt i hjärnan om momenten i de högre klasserna. Har ju appen lydnadspoäng, men där står ju inte alltid hur momenten ska vara utformade. Nä får bli lite skärpning där och ett nytt nyårslöfte

Resultat Morshibas kenne

 1. Har uppdaterat Merlots sida, med hennes nya utställningsresultat. Se hennes utställningskritik här. och hennes lydnadspoäng här. Nya bilder på Merlot. Flera nya grattis och tack!. Då jag faktiskt flyttade i mars, så har jag nu äntligen ändrat kontaktuppgifterna. 2012-05-14 Nya resultat
 2. Rottweiler bruks och tjänstehundar. Koppartassens Davida Embla Om Embla Stamtavla Bilder & Video MH resultat JLPP test resulta
 3. Jag planerar att köpa en drivande hund. Velar mellan tax, drever och fauve.. Eftersom jag vill ha så stor chans som möjligt att få en bra valp så tittar jag just nu på potentiella föräldradjur och deras provresultat. Men jag får inte riktigt kläm på vad som är bra... Förstår att en etta är bra oc..

mocca - digbytollers

2008-09-14: Besök av Kajsa-Kavat Sudden & Lovisa Träning tillsammans med Kajsa-Kavat och Ettan. Lite uppletande för Dex och mig. Sudden fick dessutom träna fritt följ, inkallande med stå och ligg, kryp och skall Ännu en söknolla att lägga till samlingen. Nu har vi fyra stycken Hmm inte fler? Konstigt, känns som vi borde haft ett tjog nollor på hög vid det här laget Hittade dessa på andorid-market, kanske finns till andra också, men det kan jag inte svara på. Brukspoäng Lydnadspoäng Reglerna för lydnad och bruks Nu har jag bara hämtat hem dem och nu ska jag kolla på dem : I går var det dags för Cross att flytta till sin nya familj i Mellerud. Det kändes lite i hjärtat att skicka i väg honom. Han har varit så enkel att ha här 2008-08-20: Hårdkörning just nu Sudden & Lovisa Nu kör vi så att det ryker. Varje dag, och ibland dubbla pass. Jag ska ju tävla högre klass den 6:e september och Sudden ska göra premiär i elitklass den 20:e

Kryp och apportering gick hyfsat bra, betyg 8 och 8,5. Vid hoppet gjorde hon en störtdykning på andra sidan och tog en maskros innan hon satte sig *Grr*. Det fattades drygt 20 lydnadspoäng för uppflyttning, det är tufft om man inte har platsliggningen, när vi dessutom nollade ett moment så blev det bara ett godkänt resultat Jag är så rackarns nöjd, finfina lydnadspoäng och en mycket stabil special! Totalt landar vi på 504.50 poäng, lydnaden 239.50 p. och specialen 265 p. Nu ska vi vila från brukstävlandet till hösten, har ju lite nya moment att lära in ;) Det var allt för denna gång, på återseende 1 inlägg har publicerats av Sarah den December 17, 2015. Det har varit bråda tider nu, de senaste veckorna. På jobbet ska flera projekt ut innan jul, jaktvårdsföreningsarbetet tar sin tid, jaktklubben tar sin tid, hundarna ska tränas - säsongen är närapå slut - och dessutom är det jul nästa vecka Nyheter 2007 . NYHETER (På denna sida berättar vi om vad som har hänt eller vad som är på gång.Resultat från diverse aktiviteter kommer att presenteras här också, så alla Lustans Lakejer håll oss väl underrättad om vad som händer!

Hundappar! Till nytta & nöje

Si-Si:s resultat 2013 Tages Hunda

 1. KEEROTTS KENNEL. Hem; Hembygden. Omgivningarna; Vintervandring; Bertil; Inga-Lill; Kenneln; Våra hunda
 2. Dock kommit fram till att framåtsändandet kommer inte att vara färdigt, så nu de sista veckorna innan start ska vi lägga mest krut på specialen. Det är nog där vi behöver poängen mest just nu. Det andra om hon går som hon brukar ger nog med lydnadspoäng Spåret går okej nu, uppletandet av spåret ocks
 3. lydnadspoäng: 199,75 specialpoäng: 69 av 70 möjliga uppflyttning till lägreklass - 1:a av 5 ekipage !!! Supersuper GRATTIS vilket team Ni är vi är sååååå stolta över Er !! 20060923 10 valpar är födda !! 6 hanar och 4 tikar Fanny är en superfin mamma

Idag hade vi träningstävling UTAN hundar! Vi blev kommenderade och torrgick helt enkelt en hel klass var! (TACK till lydnadsappen så att man håller koll på vilka moment det är, och i vilken ordning!) Diskuterade även kastteknik av apporter ;-) Otroligt lärorikt alltihop, och väldigt nyttigt. Varför plocka in hunden i träningen om man int Snart en vecka sedan denna tävlingen genomfördes och jag har väl lite svårt att fatta att vi äntligen är i högre klass sök. Men vi börjar från morgonen då vi körde ned till Vantamansvägen vid havet. Vi blev enbart två ekipage i lägre klass, elit var minst 10 stycken och hade börjat f.. Jag har iallafall laddat ner iPhone-appen Lydnadspoäng inför morgondagen, så kan man räkna ut vad det blir med koefficienterna. Äldre inlägg. OM SKOGSSTJÄRNA. Grundregel i min blogg: Hör gärna av er med ris och ros - är något konstigt, felaktigt, obegripligt, dumt eller rent av jättebra, så hör av er och säg det VICKULAS-MÄSTARE! ÅRETS KOMET & RAKET ser ni HÄR. Utses efter tävlingsresultat per kalenderår, som ni måste MAILA till mej! Det är lätt att glömma att skriva in det som man ser på FB, hemsidor eller som ni ringer och berättar - men väl så skoj att prata :) Så MAILA OCKSÅ!!!! Då för jag in det i min lista - JAG LETAR INTE EFTER RESULTAT PÅ NÄTET, men jag för in de jag hittar.

Svenska Hovawartklubbens medlemstidning nummer 4 201 Hoppet som vi jobbat så mycket med blev islag igen, så det blev inte så många lydnadspoäng. Vi fick cp och blev 7:a av 15 tävlande. Det jag tar med mig från denna tävling är att Libbi tog alla apporterna och hade fullt på uppletandet. Lite små detaljer att putsa på i lydnaden, och det vi jobbat på var bättre Khemosabi Prepare for Success - min fodertik Vinna - är det femte syskonet av sex med finfina A-höfter - jippie!! Stort GRATTIS till matte Susanne! Även armbågarna är fria på fyra av fem, vad norska syrran Supra får för bedömning vet jag inte än, men plåtarna såg i alla fall bra ut - vi får tydligen vänta ett tag till på svar där

Duktiga Vilda och Sam! - Kennelengin

How to install Lydnads- och brukspoäng on Windows? Instruction on how to install Lydnads- och brukspoäng on Windows XP/7/8/10 Pc & Laptop. In this post, I am going to show you how to install Lydnads- och brukspoäng on Windows PC by using Android App Player such as BlueStacks, Nox, KOPlayer,. Before you start, you will need to download the apk installer file, you can find download button. På eftermiddagen igår körde Lakrits och jag ensamma ett litet lydnadspass, en hel del fritt följ följt av Stå och Ligg under gång. Emellanåt.. Och hennes iPad har fått appen Lydnadspoäng. Upplagd av Kakan. Etiketter: 3 år, Lassie, lydnad, Utrustning. 0 kommentarer: Skicka en kommentar. Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida. Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom) HÄR HITTAR NI MIN EGEN WEBBPLATS / Lassie Ger BDS(M) lojalitet lydnadspoäng inför kommande tjänstetillsättningar? (No sh*t Sherlock :)). Integritet är mer än ett honnörsord, irl.//Länsmansdjäveln. Svara Radera. Svar. Alphadeltagaren 24 augusti 2016 12:30 Rätten till Gudsordet vid min död Nu har vi tävlat vår andra lydnadsklass 2. Det gick inte bra idag heller. Dock är jag väldigt nöjd med vissa moment. Idag var vi med på platsliggningen och Rudolf låg kvar om än med ljud och vrid

Lite lydnadsträning inför lördag Skogsstjärnas hundblog

Livet tillsammans med Xanté och Tjii Om mig. Anna/Tjiix Visa hela min profi About this app On this page you can download K9Organizr and install on Windows PC. K9Organizr is free Sports app, developed by pragmatix AB. Latest version of K9Organizr is 1.1, was released on 2016-01-02 (updated on 2020-10-04) Nu väntar lite agilityträning inför nästa tävling som är i helgen. Jag längtar och har till och med en träningsplan inför veckan. Det mina vänner har aldrig tidigare hänt inom agility Jag föredrar också charmig! Förväntan ska det inte vara lydnadspoäng på, inte på lycka heller. Vilken strålande utsikt där vid klubben och en skam är det att man ska bygga där... de måste ha haft otur när de tänkte när de gav byggnadslov

Vi kan väl ha frågan öppen kanske lägga in en begränsning av antalet poäng hunden kan få i moment 10 (dvs att den får lydnadspoäng men inte samarbetspoäng) om den hämtats med bil under sök eller älgarbete (utan att risk för hundens liv etc föreligger Denna helg gick det, Schnauzerronden och SSPK:s rasspecial. Egentligen var jag med från början i kommittén som skulle ordna evenemanget men jag hoppade av när jag fick reda på det där med graviditeten, visste inte hur jag skulle må i augusti och ville inte ta mig vatten över huvudet

Nu har Husse lekt lite igen och lagt ut så att Vessla finns på både Android (Market) och Iphone (Appstore). Det är apparna Lydnadspoäng och Brukspoäng som båda är färdiga i en första version på båda plattformarna Transcript Ironman i Kalmar 2014 www.skanepolisen.se nummer 4- 2014 Läs om: Ironman i Kalmar 2014 skanepolisen.se Ledare nummer 4-2014 Postadress: Skånepolisen Sport & Fritid 205 90 MALMÖ Ansvarig utgivare: Ulf Sempert Chefredaktör/ Redaktionssekreterare: Lars Mahler, Malmö E-post: [email protected] www.skanepolisen.se Adressändringar/ utebliven tidning: Magnus Cederlund E-post: [email. .. alltså det skulle vara enkelt att skriva att bara man har en hund som kan spåra så är det ju ingen match, men riktigt så enkelt är det j..

Svenskarnas toppresultat på IFR IPO VM Svenska

Publishing platform for digital magazines, interactive publications and online catalogs. Convert documents to beautiful publications and share them worldwide. Title: BBK Bladet 1-2010, Author: Botkyrka BK, Length: 52 pages, Published: 2010-08-1 Märta 15 mån. Kommendering i startklass. This video is unavailable. Watch Queue Queu. Share Tweet Pin Ikväll är det dags för tävling igen, denna gång i lydnaden He made the regal collie so beautiful, proud, and bold. The dazzling noble sable, with coat of shimmering gold. his arms extended upwards, and touched the blazing sun Smidig app för att hålla reda på ditt eget och medtävlares resultat på brukstävlingar. Räknar poängen för alla bruksklasser: Appell, Lägre, Högre, Elit i Spår, Rapport, Sök, Skydd och Bevakning. Klarar även alla lydnadsklasserna: Lydnad I, Lydnad II, Lydnad III och Lydnad Elit. Du kan hålla reda på flera hundar samtidigt, och de behöver int herrejäklar vad roligt vi hade idag!! Min bästa Vägzy blev en brukschampion!! kan ni fatta?! SVENSK BRUKSCHAMPION!! Det känns stort!!=) Vi har ju egentligen inte alls hunnit spårat så mycket som vi skulle ha velat innan tävlingarna pga av snön, sista tiden har vi även stött på endel problem

Smidig app för att hålla reda på ditt eget och medtävlares resultat på brukstävlingar Lydnadspoäng är en app för att räkna fram poängen för lydnadsprov klass 1 till Elit. Den är uppdaterat med nya moment och poänggränser som SBK kommer att använda från och med 2012. Läs mer.. Åter vardag, så fort lite ledighet tar slut *suck*! Vi har iaf haft en härlig julhelg, med riktigt vinterväder (joo, till jul tycker jag om snö!), massor med god mat och mysigt umgänge med familjen

Quincygårdens Flora, Java av Midälvaland & Barvatorp's

Samme helg men söderut i Sverige debuterade vår italienska prinsessa också IPOI, Malin & KORAD SE UCH BSLIII BH IPOI Paris Dei Nobili Nati som gjorde detta med bravur och en smått fantastisk lydnadspoäng på 97 p som domaren Lars Czylwik kommenterade som världsklass både på plats och i sin domarberättelse som man kan läsa på www. Tjusiga lydnadspoäng dessutom. 2009-08-01 08:20:20 - Sven o Inger. Grattis till lydnadsresultatet, bra jobbat. 2009-07-28 19:42:03 - christine & tezta & attjo, christine.ekelund@comhem.se. GRATTIS till det finfina lydnadsresultatet. Kram från oss. 2009-07-28 11:05:55 - Blixtarna Hos Böna var det värsta folksamlingen idag. Vad tittar alla på, undrade jag upphetsad? Vi går och kollar! Då gjorde vi det. Böna-mattens två nya hästar hade flyttat hem och halva Julita var där för att beundra dom. Och så jag då

Man har även tittat på kopplingen mellan höga lydnadspoäng och positiv förstärkning och har funnit att det finns en överensstämmelse, de som hade högst poäng hade dessutom enbart. Igår var Vegas och jag iväg och tävlade Elitspår i Tyresö. Det var Dm för stockholms distriktet oxå. Hela 19 ekipage var på plats för att göra upp i tävlingen E.V.O. Search for Eden for SNES Download Games And .Also Games With Play Classic Game Snes Play Classi Svenska Apps: Nya Apps, iPhone/iPad Installera, Jönköpings-Posten Installera, Värnamo Nyheter Installera, Falköpings Tidning Installera, Vetlanda-Posten Installera, Smålands-Tidningen Eksjö Installera, Lydnadspoäng Nu är årets sista spårtävling avklarad! Himmel så skönt det känns!! Alltså, det är superkul och supertrevligt och jag förundras över över hur många underbara människor det finns i hundvärden. och en sak som jag nästan tycker är bästa av allt, det är när dagen börjar lida mot sitt slut, hjärnan får bli mosig och man får umgås med klubbmedlemmar

Detta är inget skryteri om utställningsresultat eller om hur många lydnadspoäng o.s.v. min hund har har,utan detta handlar om vardagshunden,hon som FINNS HOS MIG.Det gäller min älskade,älskade Laika, som, endast 10 månader ung,har visat den största bragden av alla genom att vara den genomkloka hund hon ju är.Laika har stöttat mig under en pressad tid,när husse hamnade på sjukhus. I helgen har det levererats minsann! I går gjorde Engine Peg Boggs Vilda ett kanon-MH! Idag knep hon förstaplatsen på Söderköpings BK's lydnadstävling där de tog andra förstapriset i klass 1. Fantastiska poängen 187,5! På en annan BK nämligen Hölö-Mörkö BK tog även Engine Cousin Itt Sam idag sitt andra förstapris i lydnadsettan Download Brukset 3.4.2 for Android. Smidig app för att hålla reda på ditt eget och medtävlares resultat på brukstävlingar. Köp Brukset Pro i appen om du vill slipp

New Page 1 [www.door-keepers.se

Super-grattis till Hanna och Wilmer, som fick 301 fina lydnadspoäng i dag i Kungsbacka! Åsa -2009-12-26 : STORT GRATTIS HANNA!!! Vilka julklappar du får i år!! kommentera ovanstående inlägg/svar -Hanna -2009-12-25: Idag fyller valparna 5. Comments . Transcription . Nr 4-2014 - Polishunde htc desire hd android 4 0已經由網友於【綠色工廠好玩App】分享資料與瞭解htc desire hd 更新4 0 58筆1頁,htc android 4 0關注社群話 Inget är som väntans tider. Team Sweden WUSV 2018 Denmark. 176 görüntüleme · 7 Ekim 2018 7 Ekim 201 Både idag och igår har jag och Gäddan tävlat spår. Igår missade vi slutpinnen, med ett förövrigt kaotiskt spår. Vilket inte förvånade mej, då han har problem med att spåra på äng. Han kan inte det än. Idag var det dags igen, så upp tidigt och sen va vi iväg. Spåret såg typ likadant u

 • Snickers White UK.
 • AirPlay connected but no sound.
 • Jofa hjälm storlek.
 • Behepan apotea.
 • Annelida.
 • Att göra i Landskrona.
 • Sattajärvi Fridsförbund.
 • Forex öppettider Stockholm.
 • Probaflor PZN.
 • Substance Painter alternative Reddit.
 • Clarks Jez Ice.
 • Global Health Council.
 • Lg g3 release date.
 • Sigge Fürst Frukostklubben.
 • Begagnade Omega klockor Stockholm.
 • Neuseeland Lamm kaufen.
 • Bekende Buren.
 • 3mm Craft Plywood.
 • Mjölksyra kemisk formel.
 • Waldfonds Deutschland.
 • Management games 2019.
 • Then Swänska Argus analys.
 • Gul gräsmatta på våren.
 • Motsägelser i Bibeln.
 • September Special Aachen Brand.
 • B2B digital marketing Definition.
 • Kiviks marknad kostnad.
 • Sherlock Holmes, Moriarty.
 • Ta med katt över helg.
 • Bw discount de erfahrungen.
 • Yamaha rd 350 ypvs 0 100.
 • Husbil laddhybrid.
 • Fire Emblem Grima symbol.
 • TOMT (movie).
 • The League stream.
 • Geringfügige Beschäftigung Witwenrente.
 • Konkurrens ekonomi.
 • Isak Graaf dödsolycka.
 • Signe Toly Anderson cause of death.
 • Derby di Milano.
 • Vad sker kärnklyvningarna i ett kärnkraftverk?.